Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ..

Ο Καρχιμάκης δεσμεύτηκε ότι δε θα μπει στο πακέτο του ολοκληρωτισμού το νοσοκομείο Σητείας.Πέσανε και απειλές για νέα Κερατέα στη Σητεία στην περίπτωση που δεν τηρηθεί η συμφωνία..

Τι να 'γινε μ' αυτό τελικα.. Ο παιδισμός που επικρατεί στην αντιμετώπιση της έννοιας του αγώνα, θυμίζει κρετίνικα παιχνίδια με μπουχέσες που παίζουν νερομπίστολα.

Μόνο που αυτός που απειλεί και δεν είναι συνεπής στην απειλή του, σηκώνουν οι λογαριασμοί του για ιδιωτικές κλινικές και για μακρινά νοσοκομεία όπως του Αγίου Νικολαόυ..

Καλώς να δεχτείτε το βουλευτή στην επόμενη εκδρομή του στη Σητεία.Κι όσο για τους φερόμενους ως ενεργούς της πόλης, αφήστε στη Λαμία να κάνουν επίθεση στα αφεντικά ενώ εσείς θα τη χρησιμοποιείτε για σάλτσα στα καθεστωτικά σας κείμενα.








Τελική Πρόταση για την Αναδιάταξη των Μονάδων του Ε.Σ.Υ.


Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/07/2011.

Στην τελική πρόταση προτείνεται η συνδιοίκηση και των 4 Νοσοκομείων του νομού Λασιθιου με επικεφαλής το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου, με ένα κοινό διοικητικό συμβούλιο και με 4 συμβούλια διοίκησης (ανά Νοσοκομείο).


Επίσης προτείνεται η "μελλοντική εξέταση χρηματοδότησης και δημιουργίας ενός κεντρικού Νοσοκομείου στο Λασίθι."

Στο νοσοκομείο Σητείας καταργείτε η παιδιατρική , η πνευμονολογική , η ορθοπεδική και η οφθαλμολογική κλινική। Η καρδιολογική με την νέα πρόταση για την Αναδιάταξη των Μονάδων του Ε.Σ.Υ. από 10 κρεβάτια και 2 ιατρούς θα έχει 8 κρεβάτια και 3 ιατρούς (ένα ιατρό που θα έρθει από την Ιεράπετρα). Το Παθολογικό αναβαθμίζετε και από 20 κρεβάτια θα έχει 28 και θα φιλοξενεί τα περιστατικά της παιδιατρικής και πνευμονολογικής που κλείνουν. Η Μαιευτική αναβαθμίζετε επίσης από 7 σε 12 κρεβάτια . Η χειρουργική υποβαθμίζετε, χάνοντας 3 κρεβάτια και από 15 θα έχει 12.

antiMATer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου