Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΓΑΪΔΟΥΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΖΙΡΟΣ





Το αποκριάτικο ξεφάντωμα στο χωριό Ζίρος της επαρχίας Σητείας είχε τη μορφή εκτόνωσης, την ηδονή του πόνου, τη βία, τα ζωώδη ένστικτα, την οπαδικού τύπου διασκέδαση, την νομιμοποίηση άσκησης βίας από τον πολιτιστικό σύλλογο σε βάρος του ανυπεράσπιστου ζώου. Η μίζερη καθημερινή ζωή μετατρέπεται σε αλκοολισμός, σε εξουσία πάνω σε παιδιά, ζώα, γυναίκες ώσπου όλα αυτά τα πρόσωπα ξερνούν τα απωθημένα τους πάνω σε ένα γαϊδούρι. Τα χειροκροτήματα και οι ζητωκραυγές είναι εμφανείς από όλους. Άλλωστε το χωριό φημίζεται για την παράδοσή του σε βασανισμούς ζώων, κρέμασμα σκύλων λόγω νοητικού επιπέδου, φόλες,παγίδες σε λαγούς (τέλια)και όλα αυτά υπό τη σιωπή των "λαθροφυλάκων" αντί την επαγρύπνιση των θυροφυλάκων και των φιλοζωικών οκνηροειδών κ.λ.π. Επομένως το συγκεκριμένο βίντεο φαντάζει πταίσμα.




antiMATer

12 σχόλια:

  1. επίπεδο ε..??
    αυτός ο "πολιτιστικός σύλλογος" μάλλον εκδίδει τον πολιτισμό παρά τον προωθεί και τον εμπλουτίζει.
    είδικα αυτός ο καριόλης καθωσπρέπει μικροαστός στο τέλος, που δεν του φτάνε το γέλιο και το χειροκρότημα, έδωσε "ξύλο" στα καπούλια του γαιδουριού...να τελειώσει όμορφα η μικρή τους παράσταση με περαιτέρο ξεκαρδιστικά γέλια και το αποκρουστικό τους θέαμα να δώσει πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές..

    Γαμώ τα σπίτια σας σκατόψυχα όντα
    Αν θεωρείτε τις αφεντιές σας ανώτερες από αυτό το ζώο είναι μόνο γιατί έχετε καταφέρει να στέκεστε όρθιοι στα 2 πόδια. κατά τα άλλα ειλικρινώς δεν υπερέχετε πουθενά αλλού.... θα έλεγα πως υστερείτε.

    Ντύσου εσύ άνθρωπος και υπόσχομαι, θα σε βαράω από το πρωί μέχρι το βράδύ και θα χουμε και θεατές τα ζώα του τσίρκου που τόσο πολύ γουστάρεις να βλέπεις να βασανίζουνε.
    Μικριαστοί καθώσπρέπει...τελικά δεν είστε κ τόσο κύριοι όσο πλασάρετε στην κοινωνία.. έχετε βίτσια και αποθημένα που με την πρώτη ευκαιρία τα βγάζετε στο φως... (προς όλους τους παρευρισκώμενους)

    Και σε εσένα λούκι λουκ της άγριας δύσης εύχομαι να βρεθείς σύντομα με το καμουτσίκι στον κώλο, αλλά τι λέω μάλλον θα το γουστάρεις εσύ.


    Μια γρα από τη γιαφκα μιτατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. autos o gaidaros einai o teleutaios tou xwriou kai polu geros..
    oi antoxes tou kai h tromokratish tou einai safestates. ektos twn allwn na sas pw oti ton phran krufa apo to staulo pou ton eixe to "afentiko" tou kai giauto forane kranh.

    katoikos tou xwriou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. STON DIAOLO NA PANE OI PALIOMPASTARDOI ..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. afairesan to videaki apo to youtube! koufales etsi thelete.... apla twra tha ksekavlwnete sta zwa sas krufa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Axriste kolodiaxeiristi den se simferei na egrineis ola ta sxolia eee?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Re paidia kserete ti lete?Pou tin vlepete tin via sto gaidouraki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ana8emasas olous kolozhriotes p zhleuete o enas ton allon k 8elete na bgalete ta matia o enas t allonou ana8emasa olous k oles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. to katalabame oti ap ta logia sas 8uxthke to idos sas(gaidouria) an htane an8rwpos 8a xairosastan.k monoi sas dixnetai thn tautothta sas........les k den exete me ti na asxoli8hte.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και πιος εισαι εσυ που θα κρινεισ τους Ζιργιοτες... και στο κατω κατω δεν σου πεφτει και λογος!!! και αφου λεσ και για βια με ποιον αλλο τροπο θα μπορουσε να μπε μεσα εαν δεν τον χτυπουσαν?? αφου τα ξερεισ ολα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ποιοσ εισαι εσυ που θα κρινεισ τουσ ζιργιοτεσ, τουσ κακολογεισ και διαδιδεισ και φημεσ???? και δεν σου πεφτει και λογοσ για το τι θα κανουν με το βιντεο... ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ..
    και αφου μασ κανεισ και τον εξυπνο με ποιο αλλο τροπο μπορει να κουνηθει ενα γαιδουρι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ayfou den xereis mn milas gt spatalas adika to salio sou kai stn telikh oute se niazei ti kanoume oute se niazei ti einai oi zirgiotes oti theloume eimaste kai oti goustaroume kanoume den tha se rotisoume to katalabes to gaidouri einai diko mas kai to kanoume oti theloume ti eisai esy pou tha mas peis ti na kanoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή