Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΔΙΚΑ




Το τελευταίο διάστημα, τα ντόπια αφεντικά προωθούν μια εικονική αλλά πιστική ανοχή στις αγορές και γενικότερα στις επιβολές των ''ξένων'' δανειστών.

Στην πόλη της Σητείας η επιβολή ''χαρατσιών'' γίνεται από τους δημοτόμπατσους χωρίς επικοινωνιακά τρικ άλλα με τσαμπουκά, φτηνό ποινικό νταιλίκι, πρόκληση που κοχλάζει τη βία.
Απεσταλμένοι νιόβγαλτοι μπάτσοι με θράσος σε τιμή ευκαιρίας αλλά και άλλοι άξιοι σκυλίσιου οίκτου που ''κάνουν απλά τη δουλειά τους'': Κι άλλοι έχουν βρεθεί στην ανάγκη τους αλλά δε στρώσανε και πρωκτό στην Ομόνοια για τη φουκαριάρα τη μάνα τους .

Η δημοτική μπατσαρία λοιπόν, έχει ''οικειοποιηθεί'' δημόσιους δρόμους (κατασκευασμένους από τους φόρους που απορρόφησαν οι εξουσιαστές) και στέλνουν τους νεανίσκους και τις νεανίδες του νέου φασιστικού σώματος να κόβουν πρόστιμα σε όσους δεν κατέχουν τα ανάλογα ''κουπόνια'' στάθμευσης. Ως πουλημένοι οι μπάτσοι, καταπίνουν το γεγονός ότι τα σπιτικά τους ανέδειξαν την πολιτική υπεραξία των τοπικών αφεντικών πουλώντας τους την αντίστιχη εργατική (υπεραξία)με σκοπό την κατασκευή των δημόσιων δρόμων .Κι έτσι οι μπάτσοι διαχωρίζουν για άλλη μια φορά τον κοινωνικό τους ρόλο και μεις το δικό μας.

Η κατάληψη δημόσιων δρόμων από την ίδια την εξουσία είναι μισήνομη πράξη. Στηρίζεται στις μυθοπλασίες περί κρίσης και μέχρι εκεί. Όσο νόμιμο είναι να αντλείται το ''χαράτσι'' μέσα από τη ΔΕΗ για την ΕΡΤ και την ακίνητη περιουσία, άλλο τόσο νόμιμη είναι και η κατάληψη των δρόμων με τις μηνύσεις που επακολουθούν:Διότι υπενθυμήσαμε παραπάνω ποιοι είναι ''πραγματικοι'' κατασκευαστές αυτών των δρόμων αλλά και για το λόγο ότι δεν παραβιάζεται ο Κ.Ο.Κ όταν γίνεται παρκάρισμα στα συγκεκριμένα σημεία.

Δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκαν οι συγκεκριμένοι επίμαχοι δρόμοι αφού βρίσκονται πολύ κοντά στα καταστήματα στο κέντρο της πόλης. Επομένως συνεχώς αναγκάζονται πολλοί κάτοικοι να παρκάρουν εκεί πόσο μάλλον οι ηλικιωμένοι που κατεβαίνουν για λίγο από τα χωριά και δε γνωρίζουν τα εκάστοτε βίτσια του μπατσικού που ζητάει κουπονάκια και τρέχα γύρευε.

Τα φέρνουμε τώρα όλα τα παραπάνω σε αντιδιαστολή με:

1)Την παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων σε πολλά σημεία της πόλης, κάτι που το έχει επιτρέψει η δημοτική αστυνομία.

2)Την κατάληψη πεζόδρομου με καρέκλες, τραπέζια κλπ.που έχει κάνει ο Αγγελίδης (αδερφός του βουλευτή Καρχιμάκη) για πάρτη του κλαμπ του (DAL MARE) με τις πλάτες του δήμου. Η κατάληψη έχει γίνει και μπροστά από την είσοδο του διασκεδάδικου με ''πλαστικό'' γρασίδι ενώ και εκεί θεωρείται πεζόδρομος . Αυτό το τελευταίο ακούγεται ασήμαντο, όμως κανένα αφεντικό καταστήματος δεν κατάφερε ως τώρα να αξιοποιήσει-οικειοποιηθεί στο ελάχιστο το χώρο μπροστά από την είσοδο του διασκεδάδικού του, όμως ο καθένας από αυτούς έχει κάνει τη σχετική του επέκταση στο χώρο με τις καρέκλες του με την αποσιώπηση του δήμου. (Σε καμία περίπτωση δε συγκρίνονται αυτοί οι τελευταίοι με το ''χωροταξικό'' όργιο του Αγγελίδη.)

Κανείς να μην πληρώνει τις κλήσεις των δημοτόμπατσων

Υ.Γ. Για χάρη του ενδοτουριστικού οργίου και όχι μόνο, το καλοκαίρι στη Σητεία οι δημοτόμπατσοι δεν ''αγγίζουν'' τα αυτοκίνητα που μπλοκάρουν ολοκληρωτικά τους δρόμους με ολονύχτια παράνομα παρκαρίσματα στην οδό Βιτσέντζου Κορνάρου(πάνω απ'τα μπαρ) αφού η Πασοκοκρατούμενη πιάτσα δε θέλει να χάνει την πελατεία.

Υ.Γ 2. Κάθε που αμολάνε τους μπάτσους στην πιάτσα για τον έλεγχο του θορύβου (μιας και κανένας δεν έχει την ανάλογη άδεια για μαγαζί after και άνετα τους φορτώνουν πρόστιμα), ο μόνος που δεν δέχεται πιέσεις είναι το αφεντικό του DAL MARE, ο Αγγελίδης.






Το πασόκ φροντίζει φασιστικά για τη διασκέδασή σου


antiMATer

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!! ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΘΑ ΠΩ ΕΓΩ.

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.
    1 ΜΠΑΤΣΟΙ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΠΡΟΘΥΜΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΟΡΚΟΣ (Ο όρκος του Αστυνομικού
    «Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα,

    υπακοή στο Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

    Να υπερασπίζω με πίστη και αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός μου τις σημαίες. Να υπακούω στους ανωτέρους μου και να εκτελώ πρόθυμα τις διαταγές τους.

    Να εκπληρώ ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου και να διάγω γενικά ως πιστός και φιλότιμος Αστυνομικός.»)
    ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ.
    ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ. ΑΡΑ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ

    2 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΟΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΣΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.ΑΡΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΙΚΙΟ.ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    3 ΑΦΕΝΤΙΚΟ: ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ- ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ-ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΟΥΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΟΥΤΕ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ.

    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ?
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΝΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ.ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ.

    sitiafightclub

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Αθήνα συνέβη σε δημοτικό σχολείο να πονάει η κοιλιά σε κάποια παιδάκια, και μετά από επίμονες ερωτήσεις της δασκάλας, διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά αυτά υπέφεραν από ΠΕΙΝΑ! Είχαν να φάνει από χθες το μεσημέρι.
    Το περιστατικό είναι πέρα για πέρα βεβαιωμένο από ανθρώπους που το έζησαν.
    Αυτό αφορά όλους τους εξουσιαστές ακόμα και τους τοπικούς που στηρίζουν σάπια συστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή