Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Το πασοκικό κύκλωμα λαμβάνει δράση για την προώθηση της δυναστείας Πετράκη





Εν μέσω κοινωνικού πανικού και υποτίμησης των ζωών μας, τα τοπικά αφεντικά έχουν δημαρχιακές ονειρώξεις.


Έχουμε αναφερθεί πάμπολλες φορές στα σχέδια κεπολ- δυναστείας πετράκη και τώρα έρχεται η ώρα να δικαιωθούν οι κατά τα άλλα «εμμονές» μας.


Η Πελαγία Πετράκη είναι νυν περιφερειακή σύμβουλος, κόρη του Πετράκη – (κολαστήριο Πετράς Μπετόν) και γενικότερα προωθημένο άτομο από το σύμπλεγμα κεπολ-πασοκ-πατεράκης-πρώην δημάρχος Πετράκηςhttp://sitiavendetta.blogspot.com/2011/10/blog-post_3453.html κλπ κλπ.


Υπενθυμίζουμε τις παλαιότερες απόψεις μας πάνω στο ζήτημα μιας και οι πληροφορίες μας, μας δικαιώνουν για τις εξουσιαστικές της βλέψεις:


«Λαμβάνοντας ως δεδομένη τη συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ Πατεράκη και Πελαγίας (η δεύτερη την περίοδο που ο πρώτος διεκδικούσε τη θέση του εκλιπόντος Νομάρχη ήταν η μόνη από τους νομαρχιακούς συμβούλους που τον στήριξε) ,αποδεικνύεται αληθής η αλληλοϋποστήριξη Κεπολ- Πατεράκη.
Οι κινήσεις των δύο (Κεπολ- Πατεράκη) είναι σχεδιασμένες, με μακροχρόνιες βλέψεις.»


«Έχουν ειπωθεί πολλά τον τελευταίο καιρό για ασυδοσίες Πετράκη(http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1197168)εις βάρος των απολυμένων του, πράγμα που ώθησε τελικά στην προσωρινή απραξία τον ίδιο, την προώθηση της κόρης του Πελαγίας(νυν νομαρχιακή σύμβουλος) και του συζύγου της Ζαγκότη. Έτσι επέρχεται το σχέδιο ¨β¨ με νέο υποψήφιο καθάριας υπόληψης μέσα από το κεπολ έως ότου επανέλθει δριμύτερο το «Πετρακέικο», έχοντας αποκατεστημένη τη φήμη του την επόμενη τετραετία.»


«Συμπέρασμα για το μέλλον είναι το εξής: Στις επόμενες εκλογές, όπου θα έχει τηρηθεί η συμφωνία του Κεπολ- Πατεράκη για μια θητεία του δεύτερου και ενώ μέχρι τότε θα έχει αποκατασταθεί η θιγμένη οικογένεια Πετράκη, η Πελαγία θα επανέλθει να διεκδικήσει τη θέση που τόσο ποθεί με πιο οργανωμένη στρατηγική ώστε να μην χαλάσουν ξανά έτσι εύκολα τα σχέδια της οικογένειας.»


Εδώ είμαστε και θα συνδυάζουμε την οποιαδήποτε εξέλιξη με τις πληροφορίες μας.


Υ.Γ Μιας και ο Ζαγκότης, πρόεδρος του κεπολ, αποσύρθηκε προσωρινά από μια παρόμοια αναρρίχηση στη δημαρχία, σειρά δείχνει να παίρνει η σύζυγος.

Παραθέτουμε τα κείμενα που αναφέρουν τις παλαιότερες σκέψεις μας πάνω στα πράσινα κυκλώματα της πόλης της Σητείας:
http://sitiavendetta.blogspot.com/2011/01/blog-post.html
http://sitiavendetta.blogspot.com/2010/08/blog-post_31.html

antiMATer

2 σχόλια:

  1. Για να καταλάβω δηλαδή τώρα και εγώ που δεν είμαι του τρίπτυχου μπαλέτο-γαλλικά-πιάνο, κάτι το οποίο με καθιστά (στα μεγάλα τζάκια) ον απαίδευτο και απολίτιστο, η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στη Σητεία μας λες πως θα είναι η Πελαγία Πετράκη της γνωστής οικογενείας?? Δηλαδή, για να τα βάλω σε μια τάξη μέσα στο χαομένο μου μυαλό:

    Η κοπέλα είναι κόρη του Πετράς μπετόν,σύζυγος του Προέδρου του κεπολ Ζαγκότη και ανιψιά του τέως δημάρχου σητείας και νυν ειδικού συμβούλου στον οασ Νίκου Πετράκη. Είναι αυτή η οποία κατά το παρελθόν διετέλεσε νομαρχιακή σύμβουλος λασιθίου και κατά το παρόν λαμβάνει τη θέση περιφεριακής συμβούλου.
    Επομένως προφανώς και μιλάμε για μια μάχημη πολιτική φιγούρα της πόλης, με ηθικές αξίες και αλτρουοστική φιλοσοφία ζωής, με παρεμβατικές στάσεις και πολιτικές στα κοινά του τόπου. Ενεργή και δραστήρια, με οξύ πολιτικό λόγο που δε φιμώνεται ποτέ.... σωστα?
    και εγώ γιατί δεν την ξέρω??
    γιατί "πολιτικά" μου είναι άγνωστη?
    Το παχύ ντοσιέ του "πολιτικού"βιογραφικού της με τι είναι γεμάτο?
    Τελικά μιλάμε για μια πολιτική εργολαβία χρόνων στη Σητεία.
    αναρωτιέμαι μόνο, οι δούλοι στα κάτεργα του πατέρα της θα τη στηρίξουν με την ψήφο τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όταν η στρέβλωση και η πραγμάτωση πολιτικών σχεδιασμών και σχεδίων είναι εξαρτημένη άμεσα από ιδιωτικά "οικογενιακά" συμφέροντα και η ψευτοηθική και τοπικολατρεία εντάσσεται στην μικροπολιτική της ταξικής και πνευματικής ανόδου στοχεύοντας σε μια ακόμη "εξουσιαστική" θέση προύχοντα εν έτη 2011, η πνευματική σου αναπηρία είναι εμφανής.όσα γαλλικά κρασιά και αν έχεις πιεί, όσες βόλτες και αν έκανες στην ιβιρική χερσόνησο, θαυμάζοντας την ελευθεριακή συνείδηση και τον τρόπο ζωής του ισπανικού λαού.

    Η τοπικολατρεία της οικογένειας βρωμά όπως το ψάρι, από την κεφαλί.
    Διότι πόσο πολύ αγαπάς τον τόπο σου, την ανατολική κρήτη και τη φύση της...όταν το μόνο που σε ενώνει με αυτή είναι στρέμματα φωτοβολταικών στα ερημικά βουνά της και επιχειρισιακά σχέδια που θα σου αποδώσουν ΛΕΦΤΑ,ΛΕΦΤΑ,ΛΕΦΤΑ,ΛΕΦΤΑ...κάνοντας την να θυμίζει αριζόνα..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή